Uutiset Blogi

Neljä suosittua syytä omistaa tuliase

Ampuma-aseen omistaminen on vakava asia, ja tarvitset aikaa punnitaksesi edut ja haitat ennen kuin teet lopullisen päätöksen siitä, ostaako ampuma-aseen ja liittyäkö asekerhoon vai ei. Auttaakseni sinua väitteen pro-puolella olen kirjoittanut luettelon eduista, joita saa liittyä miljoonien muiden ampuma-aseen omistavien kanadalaisten joukkoon.

 Harrastusammunta

OK, ampuma-aseen omistaminen tuskin on sama asia kuin neulomisen aloittaminen, mutta miljoonat ampuma-aseen omistajat omistavat sellaisen osana harrastuksensa. Jos elämästäsi on tullut tylsää ja haluat piristää sitä hieman, mikä voisi olla parempi tapa kuin suunnata paikalliselle asekerholle ampumaan laukauksia. Aseen ampuminen on todella jännittävää, varsinkin jos käytät laukauksia. Ampuma-aseen ääntä ja voimaa on vaikea kuvitella ennen kuin on astunut ampumaradalle ja tehnyt sen. Jos haluat jännittävän harrastuksen, ampuma-aseiden ampumisen tulisi olla listan kärjessä.

Urheilu

Jos harrastuksestasi alkaa tulla enemmänkin, kannattaa ehkä harkita ammuntaa urheiluna. Kilpaammunta on valtava urheilulaji kaikkialla maailmassa, ja se on esiintynyt olympialaisissa monissa eri muodoissa vuodesta 1896 lähtien. Kaikille löytyy tapahtumia skeet-ammuntasta pikapistooliin. Jos metsästys on sinun juttusi, sinulla on myös se mahdollisuus metsästysluvan hankinnan jälkeen. Ammunta ei todellakaan ole vain macho-miesten ja viikonloppusotureiden ajanvietettä, vaan se on täysi urheilulaji, jolla on lukemattomia miljoonia seuraajia ympäri maailmaa.

Sosiaalinen

Tapaaminen muiden ihmisten kanssa, joilla on samat kiinnostuksen kohteet, johtaa aina sosiaaliseen vuorovaikutukseen, eivätkä ampuma-aseet eroa toisistaan. Tapaatpa vain muita harrastajia paikallisessa ampuma-aseklubissa tai olet kansainvälisen tapahtuman järjestäjä, löydät aina jonkun, joka haluaa keskustella tiettyjen ampuma-aseiden eduista ja haitoista tai uusimmasta aseiden käytön kehityksestä. Heti kun rekisteröidyt ensimmäiseen klubiin, olet aloittanut uuden suhteen. Sinusta on tullut osa ampuma-aseiden omistajien perhettä

Suojaus

Ei voida kiistää, että kotonasi säilytettävän ampuma-aseen omistaminen lisää sinun ja perheesi turvallisuutta, mutta keskustelulla tämän ansioista on kaksi puolta. Kummalla puolella olet, on henkilökohtainen asia, ja jos päätät sen olevan hyvä asia, sinun on oltava varovainen. Sinun tulee olla asianmukaisesti koulutettu ampuma-aseiden käyttöön, tarvitset kaikki asiaankuuluvat todistukset ja sinun tulee tietää kuinka aseesi säilytetään. Jos valitsit tämän polun, sinun tulee ilmoittautua hallituksen hyväksymälle ampuma-asekoulutuskurssille, koska se antaa sinulle koulutuksen, jota tarvitset aseen hankkimiseen kotonasi.

Ampuma-aseiden käytössä on paljon muutakin kuin liipaisimen painamista, ja mistä tahansa syystä päätät ostaa aseen, sinun tulee saada asianmukainen ampuma-asekoulutus.

Comments are closed.