Uutiset Blogi

Kuusi tapaa parantaa henkilökohtaista turvallisuuttasi

On surullista, että elämme nyt maailmassa, jossa omasta henkilökohtaisesta turvallisuudestamme on tulossa ensiarvoisen tärkeää. Poliisiin luottaminen julkisilla paikoilla voi olla vaihtoehto (vaikka se ei ole aina totta), mutta kotona ollessasi omat turvatoimesi pitävät sinut suojassa. Tässä on joitain tapoja, joilla voit pitää koti ja perhe turvassa vaarallisessa maailmassa.

Turva-aita

Jos haluat pitää ihmiset poissa omaisuudestasi, ei ole mitään parempaa kuin turva-aita. Älä sekoita tätä raja-aitaan; tämä rakennetaan tekemään työtä ja tekemään sen hyvin. Se on tavallista aitaa suurempi ja vahvempi, ja sen asentaa ammattilainen. Ne eivät ehkä ole kauniita, mutta ne ovat yleensä erittäin tehokkaita.

Partioita

Jos olet onnekas asuaksesi partioalueella, sinun tulee ilmoittautua tarvittaessa. Partiot ovat suuri pelote, ja visuaalinen läsnäolo sekä puhelinkeskuksen aktivointi pitävät monet rikolliset poissa alueeltasi. Tulet huomaamaan, että olet paljon onnellisempi kävellä myös naapurustossasi, jos luulet, että partio on siellä yöllä.

Turvaikkunaluukut

Jos haluat tuntea olosi turvalliseksi yöllä, ikkunaluukut ovat loistava tapa edistää rauhallista yöunta. Kun nämä ikkunaluukut on suljettu, kenenkään on erittäin vaikea päästä kiinteistöllesi ilman paljon meluisaa työtä, eikä yksikään rikollinen halua viettää pitkään melua päästäkseen sisään. Nämä ikkunaluukut voidaan piilottaa päivällä, jolloin kiinteistösi näyttää hyvältä, mutta yöllä niistä tulee läpäisemätön seinä kaikille päättäväisimmille; ja onneksi useimmat rikolliset eivät ole kovin päättäväisiä.

Hälytykset

Hälyttimet ovat hyvä turvaominaisuus, mutta ne tulee asentaa ammattimaisesti, koska sähkönsyötön ja kaapeleiden on oltava suojattuja. Yksi tärkeimmistä asioista on tehdä hälytysjärjestelmäsi näkyväksi ja laittaa kylttejä sen olemassaolosta. Vaikka hälyttimet voivat olla meluisia, niiden läsnäolo pysäyttää rikollisuuden pikemminkin kuin mikä tahansa vaikutus rikollisen kiinnijäämiseen.

Koira

Koulutettu turvakoira on bonus mistä tahansa omaisuudesta, ja useimmat rikolliset välttävät sitä kuin ruttoa. Älä koskaan osta koiraa keneltäkään muulta kuin rekisteröidyltä yritykseltä, ja jos he eivät tarjoudu kouluttamaan sinua koiran kävellen pois. Nämä eläimet voivat olla aseita, ja sinun tulee hallita niitä.

Tuliaseet

Keskustelua käydään edelleen henkilökohtaisista ampuma-aseista, mutta jos joku läpäisee turvasi ja tulee kotiisi, saatat tarvita sellaisen elämän tai kuoleman tilanteessa. Ampuma-aseen ostamista ei pidä tehdä kevyesti, eikä sitä kannata edes harkita, ellei aio saada koulutusta sen käyttöön ja turvalliseen säilyttämiseen. Ota yhteyttä ampuma-aseiden asiantuntijaan, joka voi kouluttaa sinut näihin asioihin, ja sinun tulee varmistaa, että sinulla on tarvittavat lisenssit ja luvat ennen ostamista.

Comments are closed.