Uutiset Blogi

5 helppoa tapaa päästä upeaan kuntoon ennen kuin kävelet käytävälle

Haluatko olla hyvässä kunnossa kävellessäsi käytävää pitkin, eikö niin? Haluat tuntea olosi yhtä itsevarmaksi kuin koskaan, ja useimmat ihmiset tuntevat sen vain, jos he voivat pudottaa ei-toivotut kilot ennen häitä. Tässä on muutamia asioita, joita voit aloittaa heti, ja ne ohjaavat sinut oikeaan suuntaan.

Aloita kävelylle meno

Helpoin tapa päästä kuntoon saattaa tuntua itsestään selvältä, mutta useimmat ihmiset eivät edes tee sitä. Kun heräät aamulla, voit aloittaa kävelyn ennen aamiaisen syömistä ja poltat kaloreita. Et polta niin paljon kuin juoksisit maratonia, mutta se on helpoin tapa aloittaa liikkuminen, jos et ole tottunut harjoittelemaan. Jos alkaisit tehdä tätä joka päivä 6 kuukautta ennen häitä, näyttäisit varmasti paremmalta kauniissa mekossasi.

Jätä pois sokeripitoiset ruoat

Lähes kaikilla on epätäydellinen ruokavalio, ja voit tehdä sen parantamiseksi monia asioita, mutta nopein tapa muuttaa kehon muotoa on jättää pois sokerinen ruoka. Sinun on päätettävä, haluatko syödä kakkua vai haluatko näyttää upealta, kun seisot satojen ihmisten edessä hääpäivänäsi. Ei ole mitään väärää hemmotella itseäsi jollakin mukavalla, mutta olen varma, että tiedät, että sokeripitoinen ruokavalio ei auta sinua saavuttamaan tavoitteitasi.

Lopeta hiilihydraattien syöminen

Jos häät ovat aivan nurkan takana, saatat haluta vielä nopeamman tavan laihduttaa ja paras tapa tehdä se on leikata hiilihydraatteja ruokavaliostasi. Syy, miksi tämä on niin tehokasta, johtuu siitä, että on erittäin vaikea syödä liikaa, kun poistat kokonaisen ruokaryhmän ruokavaliostasi, ja kun syöt enemmän proteiinia ja rasvaa, tunnet kylläisyyttäsi paljon pidempään. Hiilihydraattien leikkaaminen tarkoittaa myös sitä, että kehosi ei pidä kiinni niin paljon vettä, joten vaaka laskee paljon nopeammin.

Mene mukavaan uimaan

Uinti on yksi maailman rentouttavimmista harjoittelutavoista, koska veden päällä kellumisessa on jotain taianomaista. Jos osaat uida muutaman kerran viikossa, se on helppo tapa polttaa kaloreita jättämättä kehoasi kipeäksi, koska se on ei-vaikuttava tapa harjoitella toisin kuin juokseminen. Jos uit paikallisessa kylpylässäsi, voit myös nauttia höyrysaunan ja saunan eduista, kun olet lopettanut, mikä jättää sinulle miljoonan dollarin olon.

Käytä kehonpainoasi kotona

Ihmiset, jotka nostavat painoja, näyttävät pitävän rautalevyä hämmästyttävänä keksintönä, mutta loppujen lopuksi vain vastusharjoittelu auttaa vahvistamaan kehoasi. Voit käyttää vartaloasi painojen sijaan ja saat silti samat edut, joten esimerkiksi syöksyjä, punnerruksia ja rutistuksia voivat kaikki auttaa kiinteyttämään vartaloasi ennen häitä. Tämä on hämmästyttävä tapa saada kuntoa ennen kuin kävelet käytävällä, koska sinun ei tarvitse edes käydä kuntosalilla harjoitellaksesi.

Comments are closed.