Uutiset Blogi

4 parasta rahoitussovellusta, jotka voivat pitää taloutesi kurissa

Kaikki haluavat säästää rahaa. Valitettavasti siellä on monia houkuttelevia tarjouksia ja alennuksia, jotka koskevat erilaisia ​​​​tuotteita ja vempaimia, mikä voi saada meidät tuhlaamaan enemmän kuin aiomme syistä, kuten impulssiostoksista. Pyrimme myös hoitamaan taloutemme hyvin ja arvostaisimme suuresti, jos voisimme ilmoittaa meille, että maksamme laskut ajoissa, sekä hälyttää meitä, jos kulutamme liikaa esimerkiksi ulkona syömiseen.

Rahoitussovellukset ovat loistava tapa yhdistää tekniikka ja toiminnallisuus ja tehdä hyödyllinen ja kannettava ratkaisu iOS- ja Android-käyttäjille. Tässä on 4 mahtavaa sovellusta sekä Android- että iOS-alustoilla, joiden avulla voi seurata talouttaan.

Minttu

Mint on rahoitussovellus, joka pitää kirjaa tileistäsi ja budjeteistasi. Se tekee menojen ja säästöjen seurannasta helpon tehtävän ja antaa myös ilmoituksia tai hälytyksiä, jos käyttäjä ylittää käyttäjän aiemmin asettaman kulutusrajan. Sovellus pystyy myös päivittämään tilastot välittömästi ja automaattisesti, kun käyttäjä tekee uuden tapahtuman. Näiden ominaisuuksien lisäksi sovellus on myös suojattu salasanalla ja tarjoaa siten lisäsuojaustasoa ärsyttävien ja uteliaiden työtovereiden ja ystävien estämiseksi. App Awardsissa vuonna 2011 yhdeksi parhaimmista rahoitussovelluksista äänestetty mint on edelleen suosittu valinta käyttäjille, jotka etsivät ratkaisua talouden hallintaan liikkeellä ollessaan. Mint on ilmainen sekä IOS- että Android-laitteille.

Spendee

Spendee on vakavampi ja yksityiskohtaisempi talousseurantasovellus, joka tarjoaa tilastoja, infografiikkaa ja kaavioita, jotka heijastavat tarkasti käyttäjän tämänhetkistä taloudellista tilaa ja hänen tavallisesti kuluttamiaan summia. Spendee pystyy analysoimaan tietoja nykyisistä tuloistasi ja suosittelemaan ihanteellista prosenttiosuutta ostovoimastasi, jonka voit varata useille aloille, kuten viihteeseen, ruokaan ja vapaa-aikaan. Spendee voi myös hälyttää, kun ylität kulutusrajan, joten sinun ei koskaan tarvitse huolehtia yli laidan ostamasta asioita, joita et todella tarvitse. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Spendee antaa sinun viedä kaikki tietosi ja taulukot Excel-muotoon! Tämä sovellus on saatavana käytettäväksi sekä IOS- että Android-laitteissa.

BUDJETTI

Kuten nimestä voi päätellä, BUDGT antaa sinun syöttää kokonaissumman, jonka olet valmis käyttämään kuukausittain, ja jakaa sen jälkeen rahat eri osiin eri kuluja, kuten matka-, viihde-, ruoka-, sähkölaskuja ja muita sekalaisia ​​ostoksia varten. BUDGT on erittäin suojattu sovellus siinä mielessä, että sinun ei tarvitse syöttää sovellukseen mitään henkilökohtaisia ​​pankkitietojasi tai muita arkaluonteisia tietoja. Sekä IOS- että Android-laitteille saatavilla oleva BUDGT on kevyt ja tehokas tapa hallita talouttasi.

Manilla

Manilla tarjoaa tehokkaan ja kannettavan tavan tarkistaa laskusi tien päällä. Voit syöttää tietueita kassavirroistasi, kuten kuukausittaisesta sähkön, veden ja kaasun käytöstä syntyneistä sähkölaskuista. Tavalliset ostoksesi voidaan myös tallentaa sovellukseen, ja Manilla pitää niistä hyvää kirjaa puolestasi, järjestelmällisesti. Manilla lähettää sinulle muistutuksia, kun on aika maksaa laskut, sekä varoittaa olemassa olevista uskollisuus- tai palkintopisteistä, jotka saattavat vanhentua (jos käytät kortin mukana tulevaa luotto-/pankkimaksujärjestelmää). Manilla käyttää myös salasanalla suojattua järjestelmää, joka tarjoaa välittömästi lisäturvakerroksen. Manilla on ilmainen sekä IOS- että Android-laitteille.

Comments are closed.